Voorstellen...

Ik ben Nadine de Ruiter en mag al zo’n tien jaar mooie momenten vastleggen. Honderden bruidsparen, verliefde stellen, families en groepen verschenen al voor mijn lens. Op mijn website neem ik je mee in de wereld van bruidsfotografie.

"Het kan me niet gek genoeg!"

Niet al te letterlijk natuurlijk, maar ik hou van een vrolijke, uitgelaten sfeer. Humor en vertrouwen gaan bij mijn reportages hand in hand. Een ontspannen sfeer zie je altijd terug op de foto’s.

Wanneer je op je gemak bent en je vertrouwt voelt voor mijn lens, geeft je dat een sterke uitstraling en zie je absoluut terug in de foto.

Over Nadine...

Nadine kan je het gevoel geven dat je een topmodel bent! Zij ziet hoe mooi je bent en daardoor voel je je ook zo. Wat je voelt straal je uit en Nadine legt dat vast.
Jij hoeft niet je best te doen om je mooiste gezicht te laten zien voor de camera, dat doet Nadine voor je.
Het wordt steeds belangrijker om jezelf te laten zien op beeld, denk aan profielfoto’s, sollicitaties, websites voor je bedrijf etc. des te belangrijker is die eerste indruk op beeld.


Laat jezelf zien zoals je echt bent…
prachtig en vol zelfvertrouwen!

Een fotoshoot bij Nadine is dus veel meer
dan een kiekje schieten,
het is een beleving die vereeuwigd wordt door prachtige foto’s!

-Jolanda-

Beloved

Ik ben gecertificeerd Beloved fotograaf. Als Beloved fotograaf weet ik mensen te fotograferen zoals ze echt zijn, zonder dat het geposeerd lijkt. Dit vraagt een bepaalde techniek en die pas ik in mijn fotoshoots toe. Tijdens de shoot zorg ik dat je op je gemak bent en ontspannen in de lens kijkt. Mijn foto’s geven ruimte voor emotie, het gevoel van dat moment.

Moment design

Moment design zegt het eigenlijk al. Je ontwerpt zelf een moment met mensen. Als fotograaf spiegel ik, ik stel mij open, want dan doen de anderen dat ook. Ben ik ingetogen, dan zul jij je nooit helemaal laten zien. Wat ik geef, geef je mij terug in je houding en pose en dat is wat mij energie geeft. Ik bekijk de wereld altijd met verwondering, ik houd niet van nep. Met een creatieve blik krijgt elke shoot zijn eigen, passende stijl.